Zapestnica

12,90

Zapestnica je izdelana iz  fimo mase na kovinski osnovi. Primerne so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kaj bi bilo všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto tako, da ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere nakit.

Zapestnica

Zapestnica je izdelana iz  fimo mase na kovinski osnovi, premera 6,7 cm.

Pakiranje

Zapestnica je pakirana v ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, to označite ob koncu nakupa.

 

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Zapestnica lepo poudari roko  in je nepogrešljiv modni dodatek za vse, ki jih rade nosite.  Zapestnica je izdelana iz  fimo mase na kovinski osnovi. Primerni so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kaj bi bilo všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto tako, da ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere nakit.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Zapestnica

Zapestnica je izdelana iz  fimo mase na kovinski osnovi, premera 6,7 cm.

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Zapestnica je pakirana v ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, to označite ob koncu nakupa.

MENI