Sedem načinov, kako kombinirati unikatni nakit

Sedem načinov, kako kombinirati unikatni nakit

Unikatni nakit je nekaj poseben nakit, saj je vsak kos ustvarjen le enkrat, tako rekoč posebej zate. Unikaten nakit Barbarela ni navaden nakit, ki ga kupiš v vsaki trgovini, ampak je tisti ročno izdelan nakit, ki ga kupiš zase, za svojo dušo.

Enako pomembno pa je, da se ročno izdelan unikaten nakit čudovito ujame s tvojim outfitom. Odkrij 7 načinov, kako modno kombinirati ročno izdelan unikaten nakit.

1. Unikatna verižica in puli

Puliji so zopet v trendu, naj bodo taki z dolgimi ali kratkimi rokavi. Dolga verižica z obeskom bo podaljšala vratni lok in zožala postavo. Če izbereš enobarven puli, bo barvasta ali vzorčasta verižica v tvoj outfit vnesla tudi kanček barve in popestrila videz.

2. Unikatni uhani in romantična bluza

Uhani so čudovit modni dodatek, ki polepša obraz. Splošno pravilo pri izbiri uhanov je, da izbereš obliko uhanov, ki je ravno nasprotna obliki tvojega obraza. Če imaš okrogel obraz, izberi viseče uhane. Če imaš obraz markantnejših linij, izberi okrogle uhane. Kombinacija dobro izbranih unikatnih uhanov in romantične bluze bo ustvarila čudovit moden videz, uhančki pa bodo pritegnili pozornost na tvoj obraz.

3. Unikaten prstan in maksi obleka

Pravijo, da so roke tiste, ki pokažejo pravo starost ženske. Z unikatnim prstanom polepšaš svoje roke. Masiven prstan bo še posebej prišel do izraza v kombinaciji z elegantnimi linijami daljše obleke.

4. Kompaktna pletenina in lesena zapestnica

Lesena zapestnica se bo krasno ujela s debelejšim pletenim puloverjem, ki ga oblečeš na hlače ali pajkice v videzu usnja. Drzna zapestnica bo pokazala tvojo močno naravo in neukrotljiv značaj. Raje kot za kombiniranje barv se odloči za naravne tone v različnih materialih: les, usnje in pletenina.

5. Komplet verižice in prstana

Slojenje in ujemajoč videz sta v trendu! Za popoln videz pod midi obleko s kratkimi rokavi obleci puli in prstan kombiniraj z ujemajočo se verižico. Izberi kontrastne tone nakita in obleke za izjemen videz!

Unikaten-nakit-prstani-uhani-zapestnica

6. Masivna ogrlica in lahka pletenina

Masivno ogrlico na izjemno trendi način nosiš na fino pleten pulover. Za maksimalen učinek izberi pulover z zaprtim ovratnikom v naravnih tonih. Nanj bo čudovito pristajala masivna ročno izdelana ogrlica.

7. Ogrlica s koraldami in bela srajca

Ležeren, a urejen videz boš dosegla, če si boš priljubljene koralde nadela na klasično krojeno belo srajco in kavbojke. Namig: Srajci zavihaj rokave in le en krajec srajce zatlači za pas hlač. Obuj mokasinke!

 

MENI