Garancija

Garancijo za izdelke in reklamacijo izdelkov ponudnik zagotavlja skladno z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. Garancijski roki so navedeni na garancijskem listu, navodilih  ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla www.lesenaura.si.

Prodajalec je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri prodajalcu, ki bo zagotovil ustrezen pregled artikla in zagotovil potreben servis.

Garancijska doba traja 1 leto in začne teči z datumom nakupa. Pri uveljavljanju garancije je potrebno predložiti račun in izpolnjen garancijski list. Zato vas prosimo, da račun in garancijski list shranite! Garancija velja samo ob predložitvi računa. Prodajalec jamči brezplačno odpravo pomanjkljivosti, ki so posledica napak materiala ali proizvodnje, s popravilom ali zamenjavo. Garancija krije mehanizem notranjega gibanja.

Garancija ne velja za škodo, nastalo zaradi višje sile-mehanske poškodbe in nepravilne uporabe. Sledi vsakodnevne rabe izdelka (praske, odrgnine itd.) niso predmet garancije. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na izdelku. Garancija preneha veljati, če je ugotovljeno, da je bil predhodno opravljen kakršenkoli poseg v izdelek s strani nepooblaščene osebe.

Popravila, ki se opravijo po izteku garancijske dobe, so ob predhodnem obvestilu plačljive. Prodajalec jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje izdelka v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga. Če popravila ni mogoče izvesti v 45-dnevnem roku, bo izdelek zamenjan ali pa bo ob soglasju kupca, povrnjena kupnina. Garancijska doba se podaljša za čas popravila.

Vse lesene ure, ki so na spletni strani in jih je možno naročiti, so na zalogi.

Lesena ura, ki ima pašček iz lesa ali bambusa ima priloženo orodje in navodila, da pašček lahko sami doma skrajšate na željeno dilžino.

Navodila za krajšanje lesene ureNavodila za krajšanje lesene ure
Navodila za krajšanje lesene ure

Danes naročite, jutri dobite! Vaše naročilo bomo še isti dan skrbno pripravili in odposlali.

 

Seveda! Če ne želite naročati preko spleta, lahko nakup opravite preko telefona ali elektronske pošte.

Aleš 031 344 436

ales@lesenaura.si

 

Zaradi trenutnih razmer in priporočil NIJZ osebni prevzem ni možen.

Hvala za razumevanje.

Ko se bo stanje umirilo, bo sebni prevzem možen po dogovoru  ali na naslovu Ulica Savinjske čet 2, 3310 Žalec.

Kupec mora o nameravanem vračilu izdelkov oz. odstopu od pogodbe/nakupa ponudnika pisno obvestiti najpozneje v 14 dneh od prejema blaga, in sicer na e-poštni naslov ales@lesenaura.si.  Blago vrne v nepoškodovani embalaži in brez znakov uporabe na naslov Aleš Posl s.p., Ulica Savinjske čete 2, 3310 Žalec.

Kupec v tem primeru nositi stroške, ki nastanejo pri vračilu predmeta nakupa, paketa ki je vrnjen.

 V kolikor je embalaža poškodovana ali so na artiklu znaki uporabe, za vrnjen artikel kupnine ne povrnemo.

Pošte z  odkupnino ne sprejemamo.

 

Vsem, ki imajo pri spletnem naročanju težave, zagotavljamo 24 urno pomoč. 031 344 436 ali ales@lesenaura.si.  

MENI