Verižica z vrtnicami

21,90

Verižica je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Unikaten nakit ter modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase. Vsak vzorec je izdelan povsem ročno in je zato edinstven.

Verižica

Verižica je na  plastificirani jekleni žici dolžine cca  45 cm, na kateri je obesek premera cca 5 cm.

Pakiranje

Verižica je pakirana v ekološko embalažo. V kolikor želite da vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite spodaj.

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Verižica je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz.  Plastificirana jeklena žica dolžine cca  45 cm, na kateri je obesek iz fimo mase premer  cca 5 cm. Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Unikaten nakit ter modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase. Vsak vzorec je izdelan povsem ročno in je zato edinstven.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Verižica

Verižica je na plastificirani kovinski žici dolžine cca  45 cm, na kateri so obeseki iz fimo mase premera cca 5 cm.

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Unikaten nakit je pakiran ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, kar označite ob koncu nakupa.

MENI