Verižica rdece modra

24,90

Verižica  modra je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Verižica je čudoviti modni dodatki, ki polepša vaš dekolte. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Verižica

Varižica na bombažni vrvici se regulirajo med 60 in 80 cm dolžine.

Pakiranje

Verižica je pakirana v ekološko embalažo. V kolikor želite da vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite spodaj.

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Verižica  rdece modra je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Verižice so čudoviti modni dodatki, ki polepšajo vaš dekolte. Varižica na bombažni vrvici se regulirajo med 60 in 80 cm dolžine

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Verižica

Varižica na bombažni vrvici se regulirajo med 60 in 80 cm dolžine.

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa, na  osnovi iz bombažne vrvice.  Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Unikaten nakit je pakiran ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, kar označite ob koncu nakupa.

MENI