Verižica elegantna

29,90

Verižica elegantna je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah (verižica ima možnost 5 cm podaljška). Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Verižica

Verižica je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah (verižica ima možnost 5 cm podaljška). Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Pakiranje

Verižica je pakirana v ekološko embalažo. V kolikor želite da vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite spodaj.

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Verižica elegantna  je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz.

Verižica je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah (verižica ima možnost 5 cm podaljška). Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Verižica

Verižica je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah (verižica ima možnost 5 cm podaljška).

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Uhani so pakirani ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, to označite ob koncu nakupa.

MENI