Uhani srčki

7,90

Uhani srčki so domiselni modni dodatki, ki izražajo vaš stil in poskrbijo za vedno eleganten videz. Uhani ter modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase. Primerni so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Uhani

Uhani so premera cca 1 cm.

Pakiranje

Uhani potonikeso pakirane v ekološko embalažo. V kolikor želite da vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite spodaj.

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Uhani srčki so domiselni modni dodatki, ki izražajo vaš stil in poskrbijo za vedno eleganten videz. Uhani ter modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase. Primerni so kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Uhani

Uhani  so iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah, premera cca 1 cm.

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Uhani so pakirani v ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite ob koncu nakupa.

MENI