Unikaten nakit prstani in mini uhani ljubezen

22,80

Unikaten nakit-prstan in mini uhani ljubezen so čudoviti in enostavni modni dodatki, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Unikaten nakit je izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase.

Prstan velikost

Prstan so velikosti cca 3 cm.

Uhani velikost

Uhani so domiselni modni dodatki, ki izražajo vaš stil in poskrbijo za vedno eleganten videz.Uhani so velikosti cca 1 cm.

Pakiranje

Uhani in prstan so pakirani v ekološko embalažo. V kolikor želite da vam unikaten nakit zapakiramo v darilno embalažo, to označite spodaj.

Unikaten-nakit-Barbarela-darilna-embalaza

 

1 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Unikaten nakit-prstani in mini uhani ljubezen so čudoviti in enostavni modni dodatki, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Unikaten nakit je izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase, na kovinskih osnovah in plastificirane žice. Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom. Lahko pa si preberete sedem načinov,  kako kombinirate nakit.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Prstani velikost

Prstani lepo poudarijo roko  in so nepogrešljivi modni dodatki za vse, ki jih rade nosite. Prstani so velikosti cca 3 cm.

Uhani velikost

Uhani so domiselni modni dodatki, ki izražajo vaš stil in poskrbijo za vedno eleganten videz.Uhani so velikosti cca 1 cm.

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem. Unikaten nakit in nekaj besed o njem Klikni in preberi kaj je unikaten nakit?

Pakiranje

Unikaten nakit je pakiran ekološko embalažo. V kolikor želite vam unikaten nakit  zapakiramo v darilno embalažo, to označite ob koncu nakupa.

MENI