Darilni bon 10

10,00

Darilni bon za unikaten nakit Barbarela je lepo darilo ob mnogih priložnostih, npr. za rojstni dan, darilo za mamo, darilo za valentinovo….

Darilni bon lahko prejmete v elektronski ali papirnati obliki-željo oddajte v komentar ob naročilu. Prav tako nanj napišemo tudi posvetilo – tudi to željo oddajte v komentar ob naročilu.

Darilni bon lahko unovčite na ves unikaten ročno izdelan nakit, ki ga najdete na spletni strani www.barbarela.si

100 na zalogi

Product total
Options total
Grand total

Opis

Kako unovčim darilni bon?

Darilni bon je unovčljiv v spletni trgovini www.barbarela.si. Kodo darilnega bona vpišete ob koncu naročila na blagajni. V polju pod vašim naročilom, je polje, ki vas sprašuje ali imate kupom. Kliknete na polje  (Klikni tukaj za vpis), odpre se polje kamor vpišete kodo, ki je na darilnem bonu in kliknete Apply. Znesek darilnega bona se vam odšteje od končnega zneska naročila. V kolikor je znesek naročila manjši od vrednosti darilnega bona, se vam razlika prenese na naslednji nakup (denarja ne vračamo). Če vrednost nakita presega vrednost, zapisano na darilnem bonu, se razlika doplača. Poštnina se od zneska darilnega bona ne odšteje in jo je vedno potrebno plačati, v kolikor ni nad zneskom, kjer je poštnina brezplačna.

Darilni boni niso zamenljivi za gotovino. Za vse dodatne informacije sem dosegljiva na mail ales@lesenaura.si

Zakaj je darilni bon za unikaten nakit lepo in čudovito darilo?

‣ darilni bon je darilo s katerim lahko polepšaš komurkoli, katerikoli praznik v letu,
‣ obdarovanka si sama izbere unikaten nakit, ki je s stilu z njenim oblačenjem,
‣ izbereš lahko elektronski darilni bom in nam sporočiš samo njen elektronski naslov, za vse ostalo poskrbimo mi !

MENI