Akcija!

Verižica in mini uhani belo listje

24,90

Darilni set verižice, prstani in uhani  blagovne znamke Barbarela so čudoviti in enostavni modni dodatki, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko, ter dodajo piko na i lepi srajčki. Verižice ter  modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase, na kovinskih osnovah in plastificirane žice. Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje verižici trajnost in estetski izgled.

Unikaten nakit Barbarela je nadvse primernen kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Ideja za darilo
Unikaten nakit Barbarela je pakiran v unikatno embalažo, ki je primerna za različna obdarovanja in (poslovne) priložnosti.

Ni na zalogi

Opis

Verižica in uhani  so čudoviti in enostavni modni dodatki. Popestrijo še tako dolgočasno majčko, ter dodajo piko na i lepi srajčki. Verižica in uhani ter ostali  modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase, na kovinskih osnovah in plastificirane žice. Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Verižice so na plastificirani jekleni žici dolžine cca  45 cm. Premer obeska cca 6 cm.

Uhani so velikosti cca 1 cm.

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali Fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit Barbarela je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Ideja za darilo
Unikaten nakit Barbarela je pakiran v unikatno embalažo, ki je primerna za različna obdarovanja in (poslovne) priložnosti.

MENI