Akcija!

Uhani in verižica

39,90

Verižica z rožicami je  čudovit in enostavni modni dodatek, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz.

Dolžina  verižice

Verižica je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah.

Velikost uhanov

Uhani so iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah dolžine dolžine cca 8 cm

1 na zalogi

Opis

Unikaten nakit-uhani in verižica so čudoviti in enostavni modni dodatki, ki popestrijo še tako dolgočasno majčko ter nadgradijo vaš videz. Unikaten nakit-uhani in verižica, ter ostali  modni dodatki so izdelani iz večbarvnih in različnih oblik fimo mase, na kovinskih osnovah in plastificirane žice. Kovinska osnova je vdelana v polimerno glino in dodatno zalepljena, kar daje unikatnemu nakitu trajnost in estetski izgled.

Ne nazadnje vam nošenje unikatnega nakita omogoča, da izrazite svojo individualnost in izstopate iz množice. Če torej iščete nekaj posebnega, se ne zadovoljite z nič manj kot z unikatnim nakitom.

Darila za rojstni dan ali ideja za darilo

Unikaten nakit je nadvse primeren kot drobna pozornost ali kot darila za rojstni dan. Če ne veš kateri unikaten nakit Barbarela bi bili všeč tvoji prijateljici, zagato rešiš preprosto in ji podariš darilni bon, s katerim si lahko sama izbere unikaten nakit Barbarela.

Dolžina  verižice

Verižica je pletena iz bombažnih vrvic dolžine cca  45 cm, na kateri so obeski iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah.

Velikost uhanov

Uhani so iz fimo mase v različnih barvnih kombinacijah dolžine dolžine cca 8 cm

Material

Material iz katerega je unikaten ročno izdelan nakit je polimerna glina ali fimo masa. Vsak vzorec unikatnega nakita Barbarela je izdelan povsem ročno in je zato edinstven. Pri fotografiranju unikatnega nakita Barbarela se lahko pojavijo minimalna odstopanja v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo ročno izdelan nakit Barbarela v naravi identičen opisu in fotografiji.

Unikaten nakit vzdrževanje in nega

Unikaten nakit je namenjen vsakodnevni uporabi, saj z njim izražate svojo lepoto. Ker pa se pri tem lahko umaže ga preprosto zbrišete z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Nakit ni občutljiv, če ga poškropimo. Nikakor pa vam ne priporočamo, da nosite naki v vodi ali med spanjem.

Pakiranje

Unikaten nakit je pakiran v unikatno embalažo, ki je primerna za različna obdarovanja in (poslovne) priložnosti.

MENI